Encetem aquest segon trimestre de l’any renovant per complet la nostra pàgina web, amb una aposta clara per la usabilitat, el disseny i la generació de continguts.

Nou lloc web de Brots Consultoria

El nou disseny del lloc web vol ser la màxima expressió de la imatge de marca de Brots Consultoria. Creat i implementat per Minsk, és harmoniós, intuïtiu i minimalista, i presenta els continguts amb major claredat i de forma més estructurada.

Fidels a la nostra vocació de servei, hem renovat la jerarquització de la informació amb l’objectiu de posar-la a disposició dels clients de forma simple i detallada. Així doncs, hem estructurat el nostre catàleg de serveis en quatre pilars fonamentals: orientació i formació, mercat de treball i inserció laboral, l’ocupació i la implementació de la perspectiva de gènere, i la gestió dels recursos humans i la selecció de personal en base al model de competències.

A l’apartat ‘La consultoria’ donem a conèixer un mica més Brots Consultoria: qui som, la nostra filosofia de treball, projectes que hem desenvolupat i alguns dels clients amb els que hem treballat.

Amb l’objectiu de crear i compartir coneixement sobre l’ocupació i els RRHH, s’ha creat l’apartat d’actualitat, un espai de generació de continguts en el qual es podran consultar notícies d’actualitat que atenyen a la consultoria i al sector, així com articles d’interès elaborats pel nostre equip d’experts i expertes.

Et convidem a navegar pel nou web, a conèixer la consultoria i els projectes que duem a terme, i a seguir consultant els articles que publicarem en aquest nou apartat.

Àrea de Consultoria
consultoria@brotsconsultoria.com

Privacy Preference Center